پمپ فشار قوی_فروش پمپ فشار قوی
پمپ های فشار قوی به دسته ها ی زیر تفکیک می شوند :
۱- پمپ های فشار قوی دیافراگمی و پیستونی که شامل دو نوع زیر می باشند:
نوع اول : دوزینگ پمپ های پیستونی و پیستون دیافراگم ( که از یک پیستون و یک دیافراگم قوی ساخته می شوند)
نوع دوم : پمپ های پیستونی چند واحدی ( دو یا سه پیستون )
این نوع از پمپ ها، برای انتقال مواد به سیستم های پرفشار و راکتورهای تحت فشاربه کار برده می شوند. که بر طور معمول به شکل دوزینگ یعنی با تزریق دوز معینی از سیال به سیستم عمل می کند. کارکرد اصلی این دسته از پمپ ها در کارواش و سیستم های شستشو، سمپاش و گاهی اوقات نیز در بخش خطوط لوله ی انتقال سیالات مانند تست خطوط انتقال نفت و مواد هیدروکربنیو تست راکتورها می باشد.
۲- پمپ های فشار قوی طبقاتی :
این پمپ ها تشکیل شده اند از چندین پمپ که به شکل سری و پشت سر هم قرار گرفته اند. در صورت بستن پمپ ها به شکل پشت سر هم ( ورودی پمپ دوم، خروجی پمپ اول می باشد ) می توان فشار پمپ ها را با دبی یکسان افزایش داد . اگر دبی پمپی را Q و فشار آن را H انتخاب کنیم، فشار پمپ طبقاتی، برابر خواهد بود با : n×H ( n تعداد طبقات یا پمپ های بسته شده می باشد )
توجه : پمپ های فشار قوی به طور متداول برای ارتفاعات بیشتر از ۱۰۰ متر استفاده می شوند.
۳- پمپ های فشار قوی با سرعت بالا :
این پمپ ها به دلیل کار با دورهای بالا دارای ساختمانی کوچک بوده و هزینه ی ساخت آنها در قیاس با پمپ های هم نوع خود با دورهای معمولی بسیار کمتر می باشد. محدوده ی کاری سرعت در این پمپ ها، معمولا بین ۸۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دور در دقیقه است. پمپ های سرعت بالا یا همان پمپ های فشار قوی، معمولا یک گیربکس افزاینده ی دور دارند که از یک دنده ی بزرگ ( که به الکترو موتور متصل شده ) و یک دنده ی کوچکتر ( که به شافت متصل است )، تشکیل شده اند.