۰۹۱۲۰۱۲۵۱۲۴
سبد خرید 0
>> >> >>
جستجوی پیشرفته
جستجو در نتایج
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
جستجو بر اساس نوع
جستجو بر اساس سازنده
براساس جنس
قطعات جانبی پمپ
محصولات
کالا برای:

پمپ اتا

مرتب سازی بر اساس : پربازدید ترین حراجی جدیدترین ارزان ترین گرانترین فقط کالاهای موجود :

پمپ اتا نوعی پمپ گریز از مرکز است که با اسامی دیگری همچون پمپ حلزونی نیز به فروش می رسد. شرکت سیال صنعت ساتراپ با هدف گسترش فعالیت خود، قادر به فروش پمپ اتا با برندهای معتبر می باشند. کار اصلی انواع پمپ اتا، این است که توانایی تقویت فشار درون خطوط آبرسانی و انتقال سیالات را داشته باشند. اساس طراحی پمپ حلزونی، بکارگیری قانون گریز از مرکز یا همان سانتریفیوژی می باشد. مدل طراحی قسمت های ورودی و خروجی پمپ اتا به صورت فلنجی می باشند و از شافت یکپارچه استفاده نمی شود و تنها به واسطۀ کوبله مستقیم، انواع موتور الکتریکی و احتراقی به بدنۀ اصلی متصل می گردد. کاربرد گستردۀ پمپ گریز از مرکز را می توانید در صنایع مختلف منجمله صنعت کشاورزی، سیستم آبرسانی شهری، مجموعه های تصفیه خانه، سیستم های آب و فاضلات و ... ملاحظه نمائید.

پمپ اتا

انواع پمپ گریز از مرکز یا پمپ اتا

پمپ اتا در مدل های متفاوت تولید و روانۀ بازار می شوند. بدین وسیله متناسب با شیوۀ طراحی سیستم های آبرسانی در صنایع مختلف، قادر به خرید پمپ گریز از مرکز مناسب خواهید بود. رایج ترین انواع پمپ گریز از مرکز عبارتند از پمپ حلزونی، پمپ دیفیوزی و پمپ سانتریفیوژ توربینی و جریان مخلوط می باشند. هر کدام از آنها دارای یک سری ویژگی های منحصر بفرد هستند که باعث گسترش کاربردشان در صنایع مختلف می گردد. هنگام خرید پمپ اتا بایستی میزان توان خروجی پمپ بایستی در نظر گرفته شود چون نقش اساسی بر روی بازدهی سیستم آبرسانی خواهد داشت.

نحوه عملکرد پمپ حلزونی

طراحی پمپ حلزونی به نحوی است که پروانه های تعبیه شده، قابلیت پمپاژ نمودن سیال به درون پوسته مارپیچی را دارد. با بزرگ تر شدن مقطع پمپ اتا، سرعت سیال کمتر می شود و در ادامۀ فرآیند پمپاژ، مقداری از انرژی سرعتی سیال به فشار استاتیکی تبدیل می گردد. پمپ حلزونی یا پمپ اتا دارای دو پروانه فشار بالاست که قابلیت ایجاد دبی اندک را دارد. پروانه های حلزونی قابلیت بارهای هیدرولیکی به شافت را دارند که منجربه ایجاد تعادل می شود. در حالت کلی، هنگام خرید پمپ گریز از مرکز بایستی آگاهی کافی نسبت به مشخصات فنی دستگاه مورد نظر داشته باشید.

خرید پمپ اتا

خرید پمپ اتا در مدل های متفاوت صورت می گیرد و متناسب با سیستم های آبرسانی مختلف، می توان مناسب ترین پمپ گریز از مرکز را خریداری نمود. هدف از طراحی انواع پمپ سانتریفیوژی، انتقال آب با فشار و دبی متفاوت است تا بازدهی بهتری در مصارف گوناگون صنعتی، کشاورزی، مسکونی و همچنین تجاری داشته باشد. فروش پمپ گریز از مرکز در برندهای متفاوت ایرانی و خارجی صورت می پذیرد. در نتیجه صنایع مختلف متناسب با مصارفی که دارند، می توانند مناسب ترین مدل پمپ گریز از مرکز را خریداری نمایند.

قیمت پمپ اتا

قیمت پمپ اتا بر اساس مدل آن تعیین می گردد. در نتیجه جهت اطلاع از قیمت پمپ گریز از مرکز بایستی با مراکز عرضۀ تجهیزات آبرسانی و فروش انواع پمپ آب تماس حاصل فرمائید. ساختار اصلی پمپ سانتریفیوژی یا همان پمپ گریز از مرکز به نحوی است که شامل محور، یاتاقان، محفظه یاتاقان، محفظه مکش ورودی و خروجی و همچنین پروانه می باشد. با توجه به تنوع محصولات و تجهیزات آبرسانی کشاورزی، خانگی، صنعتی، ساختمانی و غیره بایستی اطلاعات جامع نسبت به مشخصات فنی دستگاه کسب نمائید. سپس متناسب با طراحی سیستم آبرسانی، می توانید اقدام به خرید پمپ حلزونی از نوع پمپ گریز از مرکز نمائید. در حال حاضر، صنایع مختلف جهت خرید انواع پمپ اتا می توانند با کادر فروش ما در شرکت سیال صنعت ساتراپ مشورت نموده و سپس با آسودگی خاطر، همراه با ضمانت نامه اقدام به خرید اینترنتی محصولات در برندهای معتبر نمایند.  

پمپ های سانتریفوژ جریان شعاعی به پمپ هایی اطلاق می شود که در آنها فشار سیالات به وسیله ی نیروی گریزاز مرکز به ایجاد می گردد. در این نوع پمپ مایع از چشمه پروانه وارد شده و به طور شعاعی به طرف محیط پروانه جریان می یابد و از مجرای خروجی خارج می گردد. این پمپ ها نسبت به پمپ های جریان محوری و مختلط دارای ارتفاع آبدهی زیاد و دبی کم هستند.

اصول کار پمپ های گریزاز مرکز

اگر در ظرفی آب بریزیم و به وسیله ی میله ای آب را در ظرف در حول نقطه مرکزی بچرخش درآوریم نیروی گریز از مرکز ایجاد شده آب را در روی دیواره های ظرف بالا می برد. در پمپ های سانتریفوژ آب در اثر نیروی مکش از مرکز پروانه وارد شده و در اثر چرخش پروانه آب تحت تآثیر نیروی گریز از مرکز پروانه را ترک کرده و وارد محفظه پمپ می شود.

پمپ های گریز از مرکز متداول، خودمکش نیستند، ولی با قرار دادن آنها در مکش مثبت و یا مجهز کردن پمپ با وسایل خود مکش مناسب، می توان این مشکل را حل کرد. در این صورت، این پمپ ها در طبقه ی پمپ های خود مکش قرار می گیرند.

توجه : تجهیزات خودمکشی عبارتند از : نازل ها، دیفیوزرها، اژکتورها و یا پمپ های هوای جداگانه.

در پمپ خودمکش گریز از مرکز، وقتی پره ها به چرخش درمی آیند، خلآ به وجود آمده، هوا را به داخل پمپ کشیده و با مایع درون محفظه مخلوط می کند. مخلوط هوا و مایع، به محفظه مکش که هوا را جدا می کند کشیده می شود، هوای جدا شده از مجرای خروجی خارج می گردد و مایع، به علت جرم حجمی بیشتر، برگشته و دوباره چرخش می یابد. هنگامی که تمام هوا از لوله ی مکش تخلیه می شود، پمپ، راه اندازی شده و مثل یک پمپ گریز از مرکز معمولی کار می کند. این پمپ، می تواند مخلوط هوا و مایع را نیز جابه جا کند.

ادامه مطلب ˅
10 / 10
از 2 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()