۰۹۱۲۰۱۲۵۱۲۴
سبد خرید 0
>> >> >>
جستجوی پیشرفته
جستجو در نتایج
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
جستجو بر اساس نوع
جستجو بر اساس سازنده
براساس جنس
قطعات جانبی پمپ
محصولات
کالا برای:

پمپ فشار قوی

مرتب سازی بر اساس : پربازدید ترین حراجی جدیدترین ارزان ترین گرانترین فقط کالاهای موجود :

پمپ فشار قوی با عنوان پمپ WKL شناخته می شود و شاهد کاربرد آن در صنایع مختلف هستیم. شرکت سیال صنعت ساتراپ به عنوان یکی از تأمین کنندگان، سازندگان و همچنین مجریان نصب انواع پمپ آبرسانی در حال فعالیت می باشند. این مجموعۀ معتبر توانسته اند در لیست محصولات خود موفق به فروش پمپ فشار قوی با ظرفیت های مختلف گردند. پمپ فشار قوی WKL، یکی از انواع پمپ فشار قوی طبقاتی محسوب می گردد و دارای ویژگی های خاص و منحصربفرد است. پمپ فشار قوی از جمله پمپ های گریز از مرکز و طبقاتی به شمار می رود که دارای عملکرد بالایی می باشد. پمپ های WKL متشکل از قسمت هایی چون محفظه مکش، محفظه رانش و تعدادی محفظه طبقاتی هستند که توسط پیچ بست طبقه به یکدیگر متصل می شوند. در روند طراحی هر محفظه، یک عدد دیفیوزر و پروانه قرار گرفته می شود. پایۀ یاتاقان نیز به وسیله پیچ دو سر به محفطه رانش می بندند. در نهایت هر محفظه نسبت به لفافه دیگر توسط واشر کاغذی یا اورنیگ آب بندی می شوند.

پمپ فشار قوی

انواع پمپ فشار قوی

انواع پمپ فشار قوی عبارتند از مدل هایی با توان WKL 50/3، WKL 80/4، WKL 65/5، WKL 100 ، WKL80، WKL 65/3، WKL 65/4 و WKL 80/3 می باشند. هر کدام از آن ها را می توان در موقعیت های مختلف استفاده نمود. بنابراین متناسب با نیاز، می توان مناسب ترین پمپ فشار قوی ر خریداری نمود. در حالت کلی، جهت تأمین فشار بالا در پمپ های آب، نیاز به استفاده از پمپ فشار قوی می باشد که قابلیت تأمین فشار مطلوب را برای تأسیسات شهری، کشاورزی و صنعتی داشته باشد. در صورت تمایل به خرید پمپ WKL بایستی توجه لازم نسبت به انتخاب مدل آن داشته باشید چون تأثیر مستقیم بر روی مقدار آبدهی آن خواهد داشت.

خرید پمپ فشار قوی

خرید پمپ فشار قوی را بایستی با مد نظر قرار دادن میزان خروجی دستگاه انجام دهید. در واقع متناسب با موقعیتی که قصد استفاده از پمپ WKL را دارید، بایستی میزان خروجی دستگاه را بر اساس مقیاس دبی تعیین نمائید. پمپ فشار قوی سری WKL با عنوان پمپ طبقاتی و یا پمپ چند پروانه ای شناخته می شود که گزینه مناسبی برای بکارگیری در تجهیزات آبرسانی فشار بالا محسوب می گردد. لازم به ذکر است که تأمین مقدار آبدهی در انواع پمپ فشار قوی، از رنج متوسط به بالا می باشد. در نتیجه پیش از خرید پمپ فشار قوی بایستی با مهندسین و کارشناسان مجرب در این حوزه مشورت نمائید. موارد مهم و اساسی که بایستی هنگام خرید پمپ فشار قوی WKL در نظر گرفته شوند :

  • وزن
  • قطر پروانه
  • جریان آمپر
  • قطر دهانه رانش
  • قطر دهانه مکش
  • مقدار دور در دقیقه
  • مقدار آبدهی در نقطه راندمان
  • مقدار ارتفاع در نقطه راندمان
  • قدرت موتور به اسب بخار
  • قدرت موتور به کیلووات
  • قیمت پمپ فشار قوی

قیمت پمپ فشار قوی

قیمت پمپ فشار قوی بر اساس مدل و مقدار آبدهی آن تعیین می گردد. بنابراین متناسب با نیازی که صنایع مختلف در راه اندازی سیستم های آبرسانی دارند، می توانند نسبت به خرید پمپ WKL اقدام نمایند. از مهمترین ویژگی و کاربردهای پمپ فشار قوی می توان به قابلیت تأمین فشار آب شهرها، پمپاژ آب های مصارف صنعتی، مصارف آبیاری بارانی و قطره ای، پمپاژ آب کندانس شده، پمپاژ آب گرم و سرد تأسیسات صنعتی، انتقال آب برای مصارف کشاورزی و ... اشاره نمود. جهت ساخت انواع پمپ فشار قوی از متریال با کیفیت بهره گرفته می شود تا دوام بالایی نسبت به شرایط محیطی و تغییرات دمایی داشته باشد. شرکت سیال صنعت ساتراپ با هدف توسعۀ محصولات با کیفیت در صنعت آبرسانی، توانسته اند امکان خرید انواع پمپ فشار قوی را برای صنایع مختلف فراهم آورند.

پمپ های فشار قوی  به دسته ها ی زیر تفکیک می شوند :

۱- پمپ های فشار قوی دیافراگمی و پیستونی که شامل دو نوع زیر می باشند:

نوع اول : دوزینگ پمپ های پیستونی و پیستون دیافراگم ( که از یک پیستون و یک دیافراگم قوی ساخته می شوند)

نوع دوم : پمپ های پیستونی چند واحدی ( دو یا سه پیستون )

این نوع از پمپ ها، برای انتقال مواد به سیستم های پرفشار و راکتورهای تحت فشاربه کار برده می شوند. که بر طور معمول به شکل دوزینگ یعنی با تزریق دوز معینی از سیال به سیستم عمل می کند. کارکرد اصلی این دسته از پمپ ها در کارواش و سیستم های شستشو، سمپاش و گاهی اوقات  نیز در بخش خطوط لوله ی انتقال سیالات مانند تست خطوط انتقال نفت و مواد هیدروکربنیو تست راکتورها می باشد.

۲- پمپ های فشار قوی طبقاتی :

این پمپ ها تشکیل شده اند از چندین پمپ که به شکل سری و پشت سر هم قرار گرفته اند. در صورت بستن پمپ ها به شکل پشت سر هم ( ورودی پمپ دوم، خروجی پمپ اول می باشد ) می توان فشار پمپ ها را با دبی یکسان افزایش داد . اگر دبی پمپی را Q  و فشار آن را H  انتخاب کنیم، فشار پمپ طبقاتی، برابر خواهد بود با : n×H  ( n  تعداد طبقات یا پمپ های بسته شده می باشد )

توجه : پمپ های فشار قوی به طور متداول برای ارتفاعات بیشتر از ۱۰۰ متر استفاده می شوند.

۳- پمپ های فشار قوی با سرعت بالا :

این پمپ ها به دلیل کار با دورهای بالا دارای ساختمانی کوچک بوده و هزینه ی ساخت آنها در قیاس با پمپ های هم نوع خود با دورهای معمولی بسیار کمتر می باشد. محدوده ی کاری سرعت در این پمپ ها، معمولا بین ۸۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دور در دقیقه است. پمپ های سرعت بالا یا همان پمپ های فشار قوی، معمولا یک گیربکس افزاینده ی دور دارند که از یک دنده ی بزرگ ( که به الکترو موتور متصل شده ) و یک دنده ی کوچکتر ( که به شافت متصل است )، تشکیل شده اند.

ادامه مطلب ˅
10 / 10
از 2 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()